Jump to content


Photo

Bug Report Thread?


  • Please log in to reply
39 replies to this topic

#21 drunkfish3

drunkfish3

    Abigail Rose - 2/19/09 5 lbs 1 oz XOXO Chester Green III 2/3/12

  • Members
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • 2,244 posts
  • Joined: 17-October 08
  • Gender:Male
  • Location:Long Island, NY 11735

Posted 19 September 2011 - 07:47 AM

What browser is everyone using? i found that chrome as issues but firefox works fine.

#22 broblues

broblues

    1 mo to go

  • Members
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • 2,035 posts
  • Joined: 27-October 10
  • Gender:Male
  • Location:Indiana

Posted 19 September 2011 - 09:09 AM

IE9

#23 Rod

Rod

    Member

  • Admin
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • 9,394 posts
  • Joined: 05-January 01
  • Gender:Male
  • Location:Upland, CA

Posted 19 September 2011 - 09:35 AM

Is anyone else having issues again?

#24 drunkfish3

drunkfish3

    Abigail Rose - 2/19/09 5 lbs 1 oz XOXO Chester Green III 2/3/12

  • Members
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • 2,244 posts
  • Joined: 17-October 08
  • Gender:Male
  • Location:Long Island, NY 11735

Posted 19 September 2011 - 09:48 AM

with chrome the bar with inserts and smiley's is missing while posting and I can't comment on users status.

Edited by drunkfish3, 20 September 2011 - 10:52 AM.


#25 tomthirtysix

tomthirtysix

    Wishing I was as cool as Phil

  • Members
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • 6,047 posts
  • Joined: 27-December 06
  • Gender:Male
  • Location:Long Island, NY

Posted 19 September 2011 - 08:09 PM

with chrome there is the bar with inserts ans smiley's is missing while posting and i can't comment on statuses.


Huh?

#26 Rod

Rod

    Member

  • Admin
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • 9,394 posts
  • Joined: 05-January 01
  • Gender:Male
  • Location:Upland, CA

Posted 19 September 2011 - 11:01 PM

I'm using FireFox and no issues. This may be a bug with Chrome. I'll look into it more...

#27 MX

MX

    T (roll)

  • Members
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • 3,403 posts
  • Joined: 05-June 07
  • Gender:Male
  • Location:Colorado Springs, Colorado

Posted 19 September 2011 - 11:03 PM

I am using FireFox on the iMac and Mobile Safari and Tera on the iPad.

Everything seems to be ok from my end.

#28 drunkfish3

drunkfish3

    Abigail Rose - 2/19/09 5 lbs 1 oz XOXO Chester Green III 2/3/12

  • Members
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • 2,244 posts
  • Joined: 17-October 08
  • Gender:Male
  • Location:Long Island, NY 11735

Posted 20 September 2011 - 10:52 AM


with chrome there is the bar with inserts ans smiley's is missing while posting and i can't comment on statuses.


Huh?

fixed it sorry.

#29 broblues

broblues

    1 mo to go

  • Members
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • 2,035 posts
  • Joined: 27-October 10
  • Gender:Male
  • Location:Indiana

Posted 14 October 2011 - 08:17 AM

I've noticed the "join date" isn't shown with avitar any more. Is that by design, and going to stay that way? I think it is / was a good thing that quickly allowed a person to, in a sense, understand the posting person's position in the pecking order, and know what all they have been through while here. It gives a perspective of respect to the FOGs, which as you gain seniority here, you understand.

#30 Acclaym

Acclaym

    Misunderestimated Trickeration

  • Members
  • PipPipPipPipPipPip
  • 789 posts
  • Joined: 14-June 11
  • Gender:Male
  • Location:Albuquerque, NM

Posted 14 October 2011 - 08:34 AM

I'm on my mobile and the join dates are present. I wonder how many folks are having broblues' issue as well..

#31 MX

MX

    T (roll)

  • Members
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • 3,403 posts
  • Joined: 05-June 07
  • Gender:Male
  • Location:Colorado Springs, Colorado

Posted 17 October 2011 - 12:58 AM

The New Skin on my iPad does not play well at all. My internet has been down, so I hope to update to iOS 5 this week, and give it another shot.
I will read back through this thread and re-list issues on the 1st post as needed.

Tim

#32 Backslide

Backslide

    RASCClicious

  • Members
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • 3,405 posts
  • Joined: 15-December 03
  • Gender:Male
  • Location:Colorado Springs

Posted 17 October 2011 - 11:20 AM

Any way to get the mobile version to trigger while using a mobile device? It's a PITA to switch from the desktop theme to mobile, then mobile to desktop when I get on the computer.

Edited by Backslide420, 17 October 2011 - 11:21 AM.


#33 emoshun

emoshun

    cut.draw.toast.puff.enjoy

  • Members
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • 2,137 posts
  • Joined: 18-December 09
  • Gender:Male
  • Location:So Cal

Posted 17 October 2011 - 01:46 PM

My 3Gs automatically detects the mobile browser, and when on my MacBook Pro I automatically see the brown skin. ;)

#34 MX

MX

    T (roll)

  • Members
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • 3,403 posts
  • Joined: 05-June 07
  • Gender:Male
  • Location:Colorado Springs, Colorado

Posted 19 October 2011 - 12:48 PM

Last I tried, I can not use the CP skin while on a mobile device.
I did just update to iOS 5 and still need to check it...

Tim

#35 LarryH

LarryH

    Stogiesaurus

  • Members
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • 858 posts
  • Joined: 20-November 07
  • Gender:Male
  • Location:The Land of Opportunity

Posted 19 October 2011 - 01:16 PM

Last I tried, I can not use the CP skin while on a mobile device.
I did just update to iOS 5 and still need to check it...

Tim

On my iPhone 4 with iOS 5 the IP.Board app seems to come up with only the mobile skin. I can't find an option to change it to the CP skin. In IE8 all the skins work including the IP.Board mobile skin. In IE8 using the mobile skin the button at the bottom allows you to change back to one of the other skins. On the iPhone it just brings up the language option with only English.

Also in IE8 the full IP.Board skin shows member join date but the CP skin doesn't.

#36 Rod

Rod

    Member

  • Admin
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • 9,394 posts
  • Joined: 05-January 01
  • Gender:Male
  • Location:Upland, CA

Posted 21 October 2011 - 03:05 PM

Join date has been added to the tan skin.

#37 Franco593

Franco593

    Member

  • Members
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • 1,263 posts
  • Joined: 04-August 08
  • Gender:Male
  • Location:East BeJesus

Posted 22 October 2011 - 05:03 AM

Thank you Rod :thumbs:

#38 jfields

jfields

    Where did all my money go?

  • Members
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • 8,696 posts
  • Joined: 25-January 07
  • Gender:Male
  • Location:Fredericksburg, VA

Posted 22 October 2011 - 09:50 PM

Join date has been added to the tan skin.

Cool thanks! :)

#39 mmburtch

mmburtch

    Sleep deprived and cranky

  • Members
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • 4,537 posts
  • Joined: 11-October 06
  • Gender:Male
  • Location:Denver, Colorado

Posted 23 October 2011 - 11:18 AM

When commenting on a user's status, nothing happens until you refresh the screen. Then you get one comment for each time you pushed the button thinking it didn't work.


Chrome W7

#40 mmburtch

mmburtch

    Sleep deprived and cranky

  • Members
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • 4,537 posts
  • Joined: 11-October 06
  • Gender:Male
  • Location:Denver, Colorado

Posted 18 November 2011 - 08:01 PM

When commenting on a user's status, nothing happens until you refresh the screen. Then you get one comment for each time you pushed the button thinking it didn't work.


Chrome W7


Happening again




0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users