Can we............................................

TheBeast

The Man, The Myth, The Legend
:love: :love: :love: :love: :love: :love: :love: :love:

CP Group Hug :)

:love: :love: :love: :love: :love: :love: :love: :love:

Now if everyone can just send me a cigar.............................I'll feel much better. :p :D :thumbs: :sign:

OH MY GOD MY EARS ARE BLEEDING

but suprisingley I feel better now. Thanks

:love: :love: :love: :love: :love: :love: :love:
:love: :love: :love: :love: :love: :love: :love:

:D

You the man.

That's what it's all about.

:love: :love: :D :D :love: :love: :D :D :love: :love: :D :D :love: :love: :D :D :love: :love: :D :D :love: :love: :D :D :love: :love: :D :D :love: :love: :D :D :love: :love: :D :D :love: :love: :D :D :love: :love: :D :D :love: :love: :D :D :love: :love: :D :D :love: :love: :D :D :love: :love: :D :D :love: :love: :D :D :love: :love: :D :D :love: :love: :D :D :love: :love: :D :D :love: :love: :D :D :love: :love: :D :D :love: :love: :D :D :love: :love: :D :D :love: :love: :D :D :love: :love: :D :D :love: :love: :D :D :love: :love: :D :D :love: :love: :D :D :love: :love: :D :D :love: :love: :D :D :love: :love: :D :D :love: :love: :D :D :love: :love: :D :D :love: :love: :D :D :love: :love: :D :D :love: :love: :D :D :love: :love: :D :D

OH MY GOD MY EARS ARE BLEEDING

ROTFLMFAO!!! Me too!! I couldn't get the sumbeach turned off FAST ENOUGH!!!! :p :p :0 :thumbs:

Too funny beast...too funny!!! :thumbs:

Now that's more like it  :D  :love:  :D  :love:  :D  :love: I can feeeeeeel the  :love:  comin through the screen as I sit here hunting and pecking away ;)

Can I get in on this hug too, I am one sad Puro :(

(I suffer from the big D, no not divorce, Depression. So please excuse me when I start acting wierd?)

From one softie to another.... Cm'ere big guy... :thumbs: <--- Not thumbs, it's a HUG

LOL Dave, that was scary there for a sec, didn't know what you planned to do with them thumbs :lookup:

Sorry mike, felt a bit friendly, thought I would "Share the  :love: . " 

LOL :D