• Hi Guest - Come check out all of the new CP Merch Shop! Now you can support CigarPass buy purchasing hats, apparel, and more...
    Click here to visit! here...

Can we............................................

TheBeast

The Man, The Myth, The Legend
:love: :love: :love: :love: :love: :love: :love: :love:

CP Group Hug :)

:love: :love: :love: :love: :love: :love: :love: :love:

Now if everyone can just send me a cigar.............................I'll feel much better. :p :D :thumbs: :sign:

OH MY GOD MY EARS ARE BLEEDING

but suprisingley I feel better now. Thanks

:love: :love: :love: :love: :love: :love: :love:
:love: :love: :love: :love: :love: :love: :love:

:D

You the man.

That's what it's all about.

:love: :love: :D :D :love: :love: :D :D :love: :love: :D :D :love: :love: :D :D :love: :love: :D :D :love: :love: :D :D :love: :love: :D :D :love: :love: :D :D :love: :love: :D :D :love: :love: :D :D :love: :love: :D :D :love: :love: :D :D :love: :love: :D :D :love: :love: :D :D :love: :love: :D :D :love: :love: :D :D :love: :love: :D :D :love: :love: :D :D :love: :love: :D :D :love: :love: :D :D :love: :love: :D :D :love: :love: :D :D :love: :love: :D :D :love: :love: :D :D :love: :love: :D :D :love: :love: :D :D :love: :love: :D :D :love: :love: :D :D :love: :love: :D :D :love: :love: :D :D :love: :love: :D :D :love: :love: :D :D :love: :love: :D :D :love: :love: :D :D :love: :love: :D :D :love: :love: :D :D :love: :love: :D :D

OH MY GOD MY EARS ARE BLEEDING

ROTFLMFAO!!! Me too!! I couldn't get the sumbeach turned off FAST ENOUGH!!!! :p :p :0 :thumbs:

Too funny beast...too funny!!! :thumbs:

Now that's more like it  :D  :love:  :D  :love:  :D  :love: I can feeeeeeel the  :love:  comin through the screen as I sit here hunting and pecking away ;)

Can I get in on this hug too, I am one sad Puro :(

(I suffer from the big D, no not divorce, Depression. So please excuse me when I start acting wierd?)

From one softie to another.... Cm'ere big guy... :thumbs: <--- Not thumbs, it's a HUG

LOL Dave, that was scary there for a sec, didn't know what you planned to do with them thumbs :lookup:

Sorry mike, felt a bit friendly, thought I would "Share the  :love: . " 

LOL :D